.

Ni alla läsare där ute undrar säkert vad som har hänt med vår blogg har lagt ner eller om vi har ett uppehåll?
Nu kommer svaret som ni alla har väntat på. Jag har varit i Turkiet, tog en sista minuten så hann inte lägga ut något inlägg.. Ostronen börjar ta slut och Turkiet levererade inte många ostron så jag ber er läsare där ute att skicka in era åsikter och en bild på er stil till  [email protected] det skulle glädja och hjälpa oss mycket. Nu ska jag packa upp och tvätta, hejdå

student/munkjacka

Går upp tidigt, sätter på mig på bussen och  gömmer mig i min cheapmonday-munkjacka.När jag kommer till skolan är den fylld med ostron, herrarna har kostym och damerna har fina vita klänningar.Underbart!
För mig är det bara 2 år kvar, så jag får nog bosätta mig i min munkjacka tills att det är min tur.
Kunde tyvärr inte ta kort men vi får hoppas att Corinne kan ta på lite studenter när hon är ute och far!

Corinne

Tänkte att corinne som är en mycket fager kvinna skulle få den äran att  vara dagens ostron!


Trallalallala

Precis hemkommen efter en härlig runda på stan. När jag gick och letade efter kläder så möttes jag av en man som spelade dragspel och jag inser att, musikanterna på gatan verkligen gör shoppingen mysigare!
Då tog min kropp plötsligt över och ett kort på mannen.
Dagen till ära blir han dagens ostron!

Stressigt

Hej och hå , stress, stress full fart mot fotbollsträning!
Här kommer i alla fall två ostron från huvudstaden!

o

Ja ni...
Jag kan inte säga att det kommer som en överraskning att jag inte har hunnit lagt in så många inlägg på sistone men det är ju ändå tråkigt (Emmy är rasande på mig). Sanningen är den att jag verkligen inte har haft några 5 minuter över att skriva på och kommer nog inte ha det dom närmaste två veckorna heller, men jag ska sannerligen försöka.
Här kommer i alla fall ett litet ostron.

SolSolsol

Solen är stark här i Småland och på stan har folk bara mindre och mindre kläder på sig. Vilket gör det svårt att hitta ostron. Shorts och linne är det vanliga outfitten.
Här kommer iallafall ostron från stockholm som har alltifrån shorts och linne på sig!

God morgon alla läsare!

Nu är det långledigt, festivaler och andra schema brytande aktiviteter vilket gör det lite svårt att koncentrera sig på bloggen ber därför om ursäkt för att det inte blev något inlägg igår. Jag steg precis upp men hoppade genast ner i träningskläderna då jag snart ska ut på fotbollsplanen. Därför blir det ett kort och snabbt inlägg.

 

Här kommer ett ostron från Kalmar som gjorde mjukisbyxorna att fungera. Genom att vika upp byxorna, ha ett slappt och grått linne och ett par solglasögon på de! Toppen, ibland är det faktiskt helt okej att ha mjukisarbyxor, men bara om man matchar dem rätt!



RSS 2.0