Hej!

Hej där!
Vi fick en fråga om varför man inte kunde trycka på tjejens småbilder(Amnesty-inlägget) och det har vi, tekniska som är, nu fixat. Här är lite bilder på människor som vi föredrar att kalla Ostron. Njut!
/Corinne

Grått

Grått och trist,det är tisdag klockan är sisådär 08:55 och jag sitter här i skolanmed min kaffekopp bredvid mig.Tråkig dag, gör det bästa av situationen! Ser fram emot veckan som kommer då jag och Corinne ska vandra på Kalmars gator och leta ostron.

Livar upp dagen med färgstarka ostron från modeveckan i Stockholm.
                                                                                 / Emmy

Amnesty+Ostron på gatan=Sant

Dagens Ostron är från den eminenta staden Göteborg, självklart. Tjejen ni ser på bilden är faktiskt en av dom anledningar till att jag tycker det är så roligt att gå ut och ta kort trots att det regnar och att jag är trött. För när jag frågade henne om jag fick ta kort och berättade vad det skulle användas till så blev hon väldigt glad och det gjorde mig väldigt glad. Det kanske inte precis är en Amnesty international insats vi gör men många människor blir i alla fall glada. Med det sagt så tycker jag befolkningen i Kalmar ska göra en rejäl insats och ta på sig sina mest uppskattade plagg så att vi kan få komma och ta foton på er. Hejdå!
/Corinne

Alexander McQueen

Jag blev nyss lite gladare i mitt glada liv. Under den senaste veckan har jag nog gått in på Alexander McQueens hemsida varenda dag och bara njutit av hans verk. Jag har visat min familj, mina vänner och främlingar hans kreationer i fjädrar, hår och snäckor. Och så nu plötsligt när jag tittar igenom namnen så ser jag något så fantastiskt, ordet Oyster(Ostron) och det är därför jag nu blev lite gladare. Alla mina tvivel angående denna sida sveptes bort på några sekunder, för ja jag vill tro att Alexander skapade denna klänning med vår sida i åtanke,trots det att han dog 2010 innan vi hade startat.
Aja om ni inte har gått in på hemsidan så tycker jag att ni borde det,verkligen.
http://blog.metmuseum.org/alexandermcqueen/objects/
Oyster dress
/Corinne

Yep, yep nyheter!

Hej, hej!
Jag tänkte passa på att berätta att vi har infogat lite nyheter på Ostron på gatan, kalla det förbättringar om ni vill.
Den första nyheten är att lite då och då (hur ofta är ej bestämt ännu) så kommer vi få in en frisör vid namn Sabina som kommer gästblogga om nyheter och trender så man vet hur man ska se ut i håret och slipper se ut som alla andra med sina Cimon-frisyrer. Vi hade lika gärna kunnat skriva om hårtrender genom att titta på massvis med hemsidor men eftersom Sabina åker till frisörmässor i Berlin och sånt tycker vi att hon har lite mer koll på det, men vi kanske har fel vi får se.
Den andra nyheten/förbättringen är att vi ska börja skriva vem det är som skriver inläggen på grund av att vi har fått in många klagomål över detta och vi vill självklart göra alla tillfredsställda.
haha Cimon
Med det sagt så säger jag hejdå.          /Corinne

Sommaren är kort.

Nu är tiden inne för oss att sätta igång verksamheten igen och vi hoppas att ni har haft en lika bra sommar som vi har haft. Det glädjer oss att se att det inte har gått en enda dag denna sommar som vår kära hemsida har varit utan besökare trots att vi skrev att vi hade ett litet sommaruppehåll, så tack.
För att få en liten förklaring varför vi inte har hunnit med så tänkte vi skriva lite om vår sommar.

Min första månad i frihet ägnade jag på en ö vid namn Öland och där jobbade jag och slet som ett djur. Det var ganska kul, men som ni förstår så fanns det ingen tid över till annat och bloggen blev lidande. Sedan så begav jag mig till Norge och hälsade på lite människor där, tog kort på några ostron och begav mig hem. Hemma så packade jag om mina väskor och åkte till Way out West/Göteborg. I två dagar så fick jag lyssna på underbar musik och vara runt tusentals ostron, det var inget annat än underbart. Sedan så började skolan och snipp, snapp, snut så var sommaren slut.
Min sommar har varit helt underbar enda från början till slut och det är lite sorgligt att återvända till en konsert och festivalfri vardag men för att hitta något positivt så kommer jag ju få tid över till er, våra kära ostronläsare som vill bli uppdaterade.
/Corinne
För min del så började sommaren med en resa till Turkiet som ni kan se i föregående inlägg. Efter Turkiet kom jag hem till ostrontäckta gator och kalla vindar, alltså stockholm fashion week! Där väntades det bla jobb då jag gick en visning för Textilhögskolan. Då eleverna inte bara inpade på mig utan även stor det av mode sverge. Här nere kan ni se bilder från de kollektioner som jag gick.
Isabella Falkirk's collektion under pressure
Linda larsson's collektion I merried myself I'm very happy together
Clara Flygare's collektion Eternity now
/Emmy

RSS 2.0